just-translations.ro Web analytics

posted by admin | No comments

Cunoscuta revistă timişoreană, care apare încă din anul 1996, Timişoara – WHAT, WHERE, WHEN? este utilă atât publicului român, dar mai ale celui străin, vorbitor de limba engleză. Acest lucru se datorează faptului că informaţiile conţinute sunt redactate în această limbă, deosebindu-se, prin aceasta, de celelalte publicaţii asemănătoare ca şi conţinut prezente pe piaţă. Revista conţine prezentări ale celor mai importante evenimente culturale, descrieri ale oraşului de pe Bega din diverse perspective, precum şi înfăţişarea mai multor proiecte economice locale.

Printre multe informaţii interesante sunt presărate date importante care includ posibilităţile de cazare, transport, restaurantele, locurile de divertisment, cele religioase, teatrele şi muzeele, centrele comerciale, precum şi multe alte evenimente de interes pe care oraşul le pune la dispoziţia vizitatorilor.

Ultimul număr al acesteia, decembrie 2011 – ianuarie 2012, a marcat începutul unei colaborări valoroase cu biroul Just Translations.

Cei interesaţi, persoane fizice sau instituţii publice sau private, pot intra în posesia gratuită a acestei reviste, contactându-ne la adresa de email: office@just-translations.ro sau vizitându-ne la biroul nostru de pe str. Lucian Blaga, nr. 14, etajul 2.


Leave a Reply

News